Taal: NL of EN
Mode: PC, Tablet, Mobile of TV
jasmijnswereld.info, de wereld van Jasmijn!
WelkomContactGastenboekLinks RSS button

De Wereld van Jasmijn

Gallery
Museum
Nieuws
Links
Contact

Meest gelezen onderwerpen:
Jasmijn's Gallery...
Gastenboek lezen...
Expositie Toonladder, 2 nove...
Expositie Kinderkliniek Flev...
Expositie Tante Truus, Almer...
Expositie Notekraker, 9 janu...
Expositie in de Klimboom, Le...
Expositie De Kubus, 7 januar...
Expositie Rabotoren, 24 mei ...
Bezoekers informatie...

OS=
Browser=
IP adres= 75.101.243.64
Bezoekers= 483005     Meer ...
(Vanaf 29-08-2010)

Land informatie van bezoekers, 29 nov 2020 t/m 05 dec 2020
Bloemen van JasmijnBloemen van JasmijnBloemen van JasmijnBloemen van JasmijnBloemen van JasmijnBloemen van JasmijnBloemen van Jasmijn

Ik ben een bloem, mijn naam is Jasmijn

Ik heet Jasmijn van der Heijden en ik ben 36. Ik ben een kunstenaar met het Down syndroom. Mijn eigen verjaardag is het feest van het jaar. Daarna komen Sint Nicolaas, de andere feestdagen en verjaardagen.

Ik schilder met veel plezier. Vanaf 2004 tot 2012 hebben Co Ridderbos en ik ruim zeven jaar samen geschilderd en meer dan honderd schilderijen gemaakt! Vanaf 2012 heb ik met Masja Lips geschilderd, “Mijn Valentijn” heb ik met haar gemaakt. Sinds december 2014 begeleidt Catherina Pollet mij en leer ik weer nieuwe technieken. Ik schilder met veel plezier. Vanaf 1 Ik werk sterk vanuit mijn geheugen en combineer dit met een grote dosis fantasie.

Ik houd heel veel van mijn zus Floor, mijn vader en moeder en van mijn familie. Drie dagen in de week werk ik bij Tante Truus en mag mijzelf na zes jaar allround noemen.

In mijn eigen appartement in Paladijn woon ik met begeleiding. Ik heb in zes jaar al veel nieuwe dingen geleerd om met behulp van een begeleider mijn eigen huishouden te doen. Ik voel mij daar heel verantwoordelijk voor en bepaal zelf graag wat er gebeurt.

Ik heb een eigen website: www.jasmijnswereld.info. U vindt hier informatie over mij en al mijn schilderijen. Ik hoop van harte dat iedereen vrolijk wordt van mijn schilderijen.

Dit ben ik, Jasmijn

Terug naar het Begin.


WelkomContactGastenboekLinks RSS button